Teatteri Ilona mukana Kulttuuripolku-sivuilla

 

Kangasniemen Kulttuuripolku-sivut on julkaistu osoitteessa http://koekangasniemi.fi

Tällä mainiolla sivustolla puistot ja vanhat rakennukset kertovat entisajan elämästä ja muistomerkit muistuttavat Kangasniemeltä kotoisin olleista merkkihenkilöistä niin tekstein, puhein, kuvin kuin videoin.

Kulttuuripolku-projektiin oli kutsuttu mukaan Kangasniemen kunnan projektin vastuuhenkilöiden ja toimijoiden ohella joukko vapaaehtoisia tuottamaan materiaalia näille sivuille. Teatteri Ilonalla oli ilo olla mukana tässä hankkeessa: Sirkka Ravolainen toimi Hiski-asiantuntijana ja Pia Kärkkäinen-Hannikainen koosti videot Teatteri Ilonan estradilla menneinä vuosina olleista näytelmistä Kulttuuripolkuun liittyvien historiallisten henkilöiden osalta.

Sivuilta pääset kokemaan mm. Otto Mannisen ja Anni Swanin sekä Hiski Salomaan tarinat sekä kirkon historiaa. Videokuvaa löytyy Teatteri Ilonan näytelmistä Lännen Lokari, Korpiprofeetta (kuvaesitys), Kalevala Soikoon, Runonmittaaja sekä Herran huone.

Yksittäisiin kertomuksiin pääsee joko klikkaamalla etusivulta avautuvassa kartassa olevaa rastia tai sivun oikeassa ylälaidassa olevaa valikkokuvaketta (mobiilisovellus) tai Kangasniemen kulttuuripolku-nimeä, joka avaa valikon kuhunkin kohteeseen.

Suosittelemme lämpimästi vierailemaan näillä sivuilla - ellei konkreettisesti Kangasniemellä, niin sivuston kautta.

Kulttuuripolku